0 Kullanim Şartlari

AD

Aşağıda sıralanmış olan maddeleri biraz zaman ayırarak okumanızı önemle rica ediyoruz :



  1. Bu blog üzerinde hiç bir şekil ve surette çocukların istismarına yönelik paylaşımlarda ve yorumlarda bulunulamaz. Bu konudaki hassasiyetimiz tam ve kesindir, en sert önlemlere zaman geçirmeden başvururuz.
  2. Hiç bir kişi, kurum, kuruluş, ırk, din, mezhep, dil, lehçe, cinsiyet ve cinsel tercih hedef alınamaz, küçük düşürülemez.
  3. Özellikle inançlara yönelik cinsel videolar yayınlanamaz, yorumlarda bulunulamaz ve istekler belirtilemez. Türbanlı, imam, rahibe, papaz ve benzerleri konusunda hassas olduğumuzun bilinmesini rica ederiz.
  4. Yukarıda yer alan hususlara aykırı davrananlar hakkında adli mercilere şikayet dahil olmak üzere gereken tüm tedbirler alınacaktır.
  5. Telif haklarına "emeğe saygı" gereğince saygı duyar, aykırı davranışları hırsızlıkla bir tutarız. Bilgimiz dışında ve çeşitli nedenlerle  bu blogda bu tür videolara rastladığınızda bizleri derhal haberdar etmenizi rica ederiz. İlgili yayınları bir an önce yayından kaldırmamız için bizlere yardımcı olursanız memnuniyet duyarız.

0 yorum:

Feeds Comments

Yorum Yap: